Amstelwijckdag 25 september

15 september 2021

Zet in je agenda: Amstelwijckdag

25 september a.s. van 11.00 – 15.00 uur

Er wordt hard gewerkt aan het leukste project van Dordrecht: Amstelwijck. Een nieuw woongebied in een groene omgeving. Amstelwijck is wonen in seizoenen!

Bij de ontwikkeling van een woonwijk komt veel bij kijken. Om die reden hebben we op 25 september van 11:00 tot 15:00 een prachtig programma klaarstaan op het terrein van de monumentale hoeve Smitzigt (Smitsweg 1). Hier wordt alles over Amstelwijck uitgebreid toegelicht.

Wat kun je op de Amstelwijckdag verwachten?

We zullen je onder andere informeren over de geluidsschermen, die we in samenwerking met ProRail en Rijkswaterstaat gaan plaatsen. We nemen je mee in onze plannen voor het gebied rond het Hans Petri kunstwerk. Informeren je over het voetpad langs de Oostkil en de eerste schetsen van Amstelwijck Midden (Dordts Buiten) zijn te zien. Ook de makelaars van de Refajalocatie (Amstelwijck Park) zijn op de Amstelwijckdag aanwezig omdat met de verkoop volgende fase wordt gestart. Tot slot vertellen we je hoe je je tuin groener kunt inrichten, geven we een rondleiding over Smitzigt en word je geïnformeerd over biodiversiteit en klimaatadaptief bouwen.

Wij kijken uit naar je komst!

Wij kijken er naar uit om je op de Amstelwijckdag te mogen ontvangen. Zet 25 september alvast in je agenda! Het volledige programma staat vanaf 20 september online.

 

Lees meer op de Amstelwijckdag pagina!

Laatste nieuws