Update geluidschermen A16 en N3

30 oktober 2021

Bouwbedrijf Heijmans gaat geluidsschermen aanbrengen aan de A16 en de N3. Om dit mogelijk te maken moet er voorbereidend werk worden gedaan. Op de A16 is de vluchtstrook afgezet en niet meer te gebruiken. Hierdoor kan iedereen veilig werken achter de afzetting.

De parkeerplaats aan de Laan van Londen is ingericht als bouwdepot. Hier staat de bouwkeet en wordt materiaal opgeslagen. Bij de A16 en de N3 zijn faunaschermen geplaatst. Deze schermen zorgen ervoor dat amfibieën en kleine zoogdieren niet op het werkterrein komen en ergens anders een plekje gaan zoeken voor hun winterslaap.

 

Wil je meer weten over geluidsschermen?

 
Op deze pagina vind je meer informatie over de geluidsschermen. Hier kun je ook de brieven lezen die Heijmans naar de omwonenden heeft gestuurd.  

Geluidsschermen langs de A16 en N3

 

Contactgegevens

Heb je vragen over de uitvoering van de Geluidsschermen A16 – N3? Neem dan contact op met Noël Kolvenbach, omgevingsmanager van Heijmans, via telefoonnummer 06 – 11 00 30 53 of per mail via nkolvenbach@heijmans.nl. Daarnaast is Heijmans 24 uur per dag bereikbaar op 073 543 5353 o.v.v. Geluidsschermen A16-N3 Amstelwijck.

Laatste nieuws