Inloopmoment geluidscherm N3 gaat niet door i.vm. lockdown vanwege corona

21 december 2021

Om de bouw van het scherm aan de N3 mogelijk te maken, wordt de toerit van de Laan van Nieuw Groenhoven naar
de N3 langdurig afgesloten. Om omwonenden te informeren was er een inloopmoment gepland op woensdagmiddag 22 december. Vanwege de lockdown is dit helaas niet mogelijk. We hadden de inwoners van de wijken Wilgenwende en een deel van Sterrenbrug graag persoonlijk te woord willen staan. Nu kan dit alleen digitaal.

Om iedereen te informeren dat we deze inloop moeten annuleren plaatsen we een bord in de groenstrook in de wijk Wilgenwende. Hierop is te lezen dat de online bijeenkomst wel doorgaat.

Op woensdagavond 22 december van 19.30 uur tot 20.15 uur staan we iedereen graag te woord via Teams. Deelnemen aan de bijeenkomst kan door te mailen naar amstelwijck@dordrecht.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 22 december 2021 voor 17.00 uur. Je ontvangt een link om deel te nemen aan deze sessie.

Laatste nieuws