Artikel woonspecial in Lifestyle glossy Dordrecht

4 januari 2022

Elk seizoen verschijnt er een Lifestyle glossy over Dordrecht. Daarin aandacht voor projecten vanuit Bouwende Stad. Het najaarsnummer van 2021 is een woonspecial geworden. In deze editie vertelt wethouder Maarten Burggraaf over Amstelwijck.

Hieronder leest je de inleiding van het artikel:

Amstelwijck: nieuwe wijk in het groen

Duizenden kinderen zijn er geboren op de kraamafdeling van het Refaja. Duizenden sporters hebben er gevoetbald, of getennist. Honderden naturisten hebben er gekampeerd. En tienduizenden planten en bomen zijn er gekweekt om een plaats te krijgen in Dordtse parken en plantsoenen: Amstelwijck! Een bijzondere plek met een bijzondere historie. En met een schitterende toekomst: hier worden ruim 800 woningen gebouwd in een wijk met veel groen en met de prachtige Biesbosch om de hoek. Niet voor niets noemt ontwikkelaar ABB het eerste deelproject Amstelwijck Park. En niet voor niets loopt de verkoop zeer goed.
Lees verder …..

Of lees de hele woonspecial Lifestyle Dordrecht hier

 

Laatste nieuws