Gebiedsinformatiemarkt Wielwijk 18 januari a.s.

7 januari 2022

Wielwijk is een wijk die grenst aan Amstelwijck. Daarom praten onze collega’s van Wielwijk je graag bij over de lopende projecten tijdens een digitale informatieavond op dinsdag 18 januari van 17.00 tot 21.00 uur.

Ze maken gebruik van MS Teams. Deze software kun je gratis downloaden op je computer, laptop, tablet of smartphone. Als dit voor jou niet mogelijk is, kun je jouw vraag ook per e-mail stellen (informatiewest@dordrecht.nl).

Aanmelden gebiedsinformatiemarkt

Wil je deelnemen aan deze digitale gebiedsinformatiemarkt? Dan moet je je aanmelden door de mailen naar informatiewest@dordrecht.nl. Geef hierbij aan in welke project(en) je interesse hebt. Onder deze alinea staan de projecten genoemd. Geef bij de aanmelding ook aan of het lukt om online via MS Teams mee te doen. Tot uiterlijk donderdag 13 januari a.s. kan je je aanmelden. Je wordt tijdig geïnformeerd voor welk tijdslot je wordt uitgenodigd. Indien je interesse hebt in meerdere projecten, geef dit dan aan bij het aanmelden en vermeld daarbij ook jouw voorkeur.

Vermeld bij de aanmelding duidelijk het e-mailadres waarmee de collega’s van Wielwijk je mogen uitnodigen voor de digitale gebiedsinformatiemarkt via MS Teams.

Je kunt kiezen uit de volgende projecten:

 1. Amstelwijck
 2. Bouwhuyslocatie
 3. Van Gendtstraat
 4. Van Kinsbergenstraat – woningbouw
 5. Piet Heynstraat / Van Kinsbergen – openbaar gebied
 6. Speeltuinlocatie
 7. Admiraalsplein
 8. Karel Doormanweg
 9. Tromptuinen + Zuid
 10. Wielwijkpark
 11. Parkzicht
 12. Volkstuinlocatie

Laatste nieuws