Kunstlandschap Hans Petri wordt in ere hersteld

22 maart 2022

Het is zover. Er is een concept ontwerp voor de opknapbeurt van het Hans Petri kunstlandschap en het omliggende gebied. Al eerder hebben we op deze website vertelt dat de ontwikkeling van Amstelwijck effect heeft op het gebied. Vorig jaar hebben we o.a. tijdens de Amstelwijckdag wensen en ideeën ontvangen en er zijn gesprekken geweest met gebruikers van het kunstlandschap, omwonenden en het bestuur van de moskee.

De afgelopen maanden is gewerkt om alle input te vertalen in een concept ontwerp. Dit willen we graag met je delen. Klik hier om het ontwerp vergroot te bekijken. Over het proces en het ontwerp hebben we een nieuwsbrief verstuurd. Lees hier. In de nieuwsbrief is te lezen waarom we welke wensen wel en niet hebben kunnen meenemen in het ontwerp.

Laatste nieuws