Dag van de Bouw 18 juni

7 juni 2022

Op zaterdag 18 juni a.s. organiseert Bouwend Nederland de Dag van de Bouw. De bouwbedrijven ABB Bouwgroep en aannemer Heijmans doen beide mee aan dit landelijke evenement en regelen de organisatie van de activiteiten.

Bouwplaats van aannemer Heijmans

Aannemer Heijmans verzorgt een rondleiding op de bouwplaats waar de geluidsschermen worden gebouwd. Een unieke kans om een bouwplaats te bezoeken. Om zeker te zijn van een plek voor de rondleiding, meld je dan aan via deze link.

Aannemer Heijmans verwelkomt je op de Laan van Londen 1700. De bouwhekken zijn open tussen 10.00 en 17.00 uur. Klik hier om de uitnodiging van Heijmans te bekijken en meer info over het bouwproject.

Bouwplaats van ABB Bouwgroep

• Bij ABB Bouwgroep loop je rond over de bouwplaats (binnen de uitgezette looproute).
• Bekijk een woning vanbinnen.
• Stel aan het bouwteam jouw vragen.
• Bekijk de maquette van het hele plan.

De bouwplaats ligt op Laan van Londen 1800 en dan doorrijden naar de parkeerplaats op de bouwplaats. Er is parkeergelegenheid op de bouwplaats. De bouwhekken zijn open tussen 11.00 en 13.00 uur. Klik hier voor meer info over het woningbouwproject

Bij het bezoeken van de bouwplaatsen moet je je zeker houden aan enkele regels:
• Je bent altijd verplicht om de uitgereikte bouwhelm te dragen.
• Kinderen onder 12 jaar en huisdieren laten ze, vanuit veiligheidsoogpunt, helaas niet toe op de bouwplaats.
• Trek stevige schoenen aan. Kom je op sandalen, slippers, pump o.i.d. dan gaan ABB Bouwgroep en aannemer Heijmans je helaas de toegang weigeren.

Bouwen van insectenhotels bij aannemer Heijmans

Op het bouwdepot van aannemer Heijmans kan je ook weer insectenhotels bouwen en er is een leuke quiz voor de kinderen. Hier gelden niet de strikte regels zoals voor het bezoeken van de bouwplaats. Alle leeftijden zijn welkom.

Het hout wat wordt gebruikt voor het vullen van de insectenhotels is afkomstig van Amstelwijck Midden, welke Plegt Vos & Roosdom Tijhuis beschikbaar heeft gesteld. Dordts Hout heeft het hout in klein stukjes gezaagd.

Zodra de geluidsschermen gereed zijn, kunnen de insectenhotels aan de schermen worden gehangen.

Kom je uit de buurt? Dan adviseren we je om op de fiets te komen, dit is wel zo gezond en goed voor het milieu. En dus helemaal passend bij de groene woonwijk Amstelwijck.

Laatste nieuws