Nieuwe projectmanager Amstelwijck

8 juni 2022

Even voorstellen: Jan-Willem Stoop

Vanaf 1 mei werk ik, Jan-Willem Stoop, als projectmanager bij de gemeente Dordrecht. Ik heb de afgelopen 25 jaar met veel plezier bij verschillende gemeenten in verschillende functies mogen werken, waarbij ik het werk en de omgeving waarin we werken heb zien veranderen. We werken steeds meer samen met inwoners en partijen en daar kan ik van genieten.

Ik zal het stokje overnemen van Bart van Wijk. In de maand juni werken we aan de overdracht en handelt Bart nog een aantal lopende dossiers af. Bart gaat bij de gemeente Dordrecht werken aan andere projecten.

Voor Amstelwijck geldt dat ik op een rijdende trein stap: er is al veel gerealiseerd in het project door het team. Zo liggen er goede uitgangspunten om tot een mooie en duurzame wijk te komen. Een wijk waar het voor iedereen heerlijk toeven wordt. Ik ben ervan overtuigd dat we met de variatie in woningen en met een groene, aantrekkelijke buitenruimte van Amstelwijck, een pareltje gaan maken. Daar ga ik mij voor inzetten.

Naast een mooi eindresultaat is communicatie belangrijk in het project Amstelwijck. Ik wil inwoners zo goed mogelijk informeren en betrekken bij de werkzaamheden. Uw tips zijn voor ons een gratis en waardevol advies. We luisteren goed naar de inwoners en hun wensen. Mijn credo is: “We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen”. Iedere fase in het project is anders, dan is het nodig om te schakelen. Voor mij en voor het team. Vanaf oktober verwachten we de eerste bewoners van de nieuwe wijk, terwijl we voor andere delen van Amstelwijck nog aan de tekentafel zitten.

Ik hou van de afwisselingen in het project en zal naast de woningen en de geluidsschermen een goede invulling van de omgeving niet vergeten. Met de verbindende onderdelen, zoals het nieuwe ontwerp van het Hans Petri kunstlandschap en in de toekomst de nieuwe inrichting voor de Laan van Londen liggen hier mooie kansen.

Natuurlijk kom ik graag met je in contact. Door op tijd te communiceren en met goede communicatie over en weer hoop ik dat er een prettige samenwerking ontstaat. Vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via amstelwijck@dordrecht.nl.

Laatste nieuws