Verkoop 1e fase Amstelwijck Midden is begonnen.

4 november 2022

De volgende mijlpaal behaalden we op woensdag 2 november; de verkoop van de 1e fase met 78 woningen is begonnen. Wethouder Maarten Burgraaf en de directie en Plegt Vos en Roosdom Tijhuis startte op een feestelijke manier de presentatie en verkoop van de woningen.

Amstelwijck Midden is het deelplan waar eerst de sportverenigingen en sportvelden lagen. Dit deelplan wordt ontwikkeld en gebouwd door Plegt-Vos en Roosdom Tijhuis. Iedere ontwikkelaar neemt iedere fase een deel van de woningen voor zijn rekening.

De ontwikkelaars hebben het woningbouwplan de naam Dordts Buiten gegeven. In totaal worden er in dit deelplan bijna 400 woningen gebouwd.

Water en groen staan centraal
De gemeente Dordrecht en de ontwikkelaars zijn blij met het resultaat, Dordts Buiten wordt een wijk waar water en groen centraal staan. Een natuurinclusieve, klimaatadaptieve wijk compleet met energieneutrale woningen in het hart van Amstelwijck. Dat betekent dat iedere woning (op gebouwniveau) zijn eigen energie opwekt. In deze bijzondere tijden is dit onderdeel extra belangrijk en kunnen toekomstige bewoners een lage energienota verwachten.
Meer info over het deelplan staat op de website van Dordts-buiten

Laatste nieuws