Omleidingen door werkzaamheden geluidsschermen A16/N3

1 februari 2023

Heijmans Infra BV bouwt in opdracht van de gemeente Dordrecht geluidsschermen langs de A16 en de N3. Een deel van deze schermen komt boven de Copernicusweg en de Kilweg. Om de werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren, zijn er tijdelijk omleidingen voor autoverkeer over de Copernicusweg en Laan van Nieuw Groenhoven.

De werkzaamheden lopen uit, waardoor de omleidingen langer duren. Heijmans heeft daarom bij alle omwonenden een tweede brief bezorgd.

> Lees de brief van Heijmans over omleidingen door werkzaamheden

Wanneer Wat gebeurt er Omleiding
Vrijdag 27 januari t/m zondag 5 februari Copernicusweg is in dit weekend open voor alle verkeer Geen omleidingen
Maandag 6 februari 07.00 uur t/m zondag 12 februari 20:00 uur Copernicusweg is afgesloten bij het viaduct N3 Automobilisten: volg omleidingsroutes. Fietsers: geen beperkingen
Woensdagavond 8 februari 21:00 uur t/m donderdag ochtend 05:00 uur Toerit van de Laan van Nieuw Groenhoven naar de N3 is afgesloten Volg de omleidingsroute. Tijdens de afsluiting wordt de Copernicusweg richting Sterrenburg opengesteld voor verkeer vanuit Wilgenwende, zodat dit verkeer naar omleiding blauw kan.
Donderdagavond 9 februari 21:00 uur t/m vrijdagochtend 05:00 uur Toerit van de Laan van Nieuw Groenhoven naar de N3 is afgesloten Volg omleidingsroute blauw. Tijdens de afsluiting wordt de Copernicusweg richting Sterrenburg opengesteld voor verkeer vanuit Wilgenwende, zodat dit verkeer naar omleiding blauw kan.
Vanaf 13 februari Laatste bouwwerkzaamheden Eventueel inzet van verkeersregelaars

Laatste nieuws