Iets kapot of vuil in het openbaar gebied?

30 maart 2023

Helaas treffen we regelmatig vuil aan in het openbaar gebied. We proberen dit altijd zo snel mogelijk te verwijderen. Jouw hulp is hierbij ook nodig en handig. Samen werken we aan een buurt waar het schoon, heel en veilig is. Jij kent de wijk, wandelt door de wijk en ziet waar iets vuil of kapot is.

Een melding geef je door via Fixi, een app van de gemeente. In de app maak je een foto, je typt het adres in en verstuurt de melding. De melding komt direct bij de gemeente Dordrecht binnen en wordt geregistreerd. De mannen en vrouwen van de afdeling beheer komen in actie om je melding op te lossen. Je melding wordt zo snel mogelijk afgehandeld. In elk geval binnen 10 werkdagen. Als een situatie gevaar oplevert, wordt die eerder opgelost dan andere meldingen

Wil je ook deze handige app? Download hem hier.

Liever geen app op je telefoon? Maak dan een melding via de computer.

 

Laatste nieuws