Amstelwijck Midden – start bouwrijp maken

8 juni 2023

Al enige tijd wordt er gewerkt in deelgebied Amstelwijck Midden. De voorzieningen van de sportvelden zijn gesloopt en de oude kabels en leidingen zijn grotendeels verwijderd. Nu op naar een nieuwe fase. Sinds deze week staat er een nieuw ketenpark aan de Laan van Londen. De ontwikkelcombinatie Plegt-Vos/Roosdom Tijhuis heeft de aannemer opdracht gegeven om de locatie bouwrijp te maken. Dit is een grote stap in het proces, want dat betekent dat de bouw van woningen mogelijk wordt. Binnenkort gaan we hier dan ook met een feestelijk moment bij stil staan.

In Amstelwijck Midden komen ongeveer 367 woningen. Het wordt een natuurinclusieve en klimaatadaptieve buurt vol water, bomen en natuur in het hart van Amstelwijck. De ontwikkelaars hebben het woningbouwplan niet voor niets ‘Dordts Buiten’ genoemd. Meer informatie lees je hier. De woningen worden verkocht via http://www.dordts-buiten.nl/

Laatste nieuws