Feestelijke start Amstelwijck Midden 27 september 2023

27 september 2023

We zijn aan de slag met het 2e deelgebied en bouwen door! In Amstelwijck Midden komen ongeveer 370 woningen. Nog niet zo lang geleden waren er sportverenigingen en sportvelden. Dat maakt dat het gebied een groen karakter heeft. Ontwikkelcombinatie Plegt-Vos en Roosdom Tijhuis ontwikkelt, met respect voor het bestaande groen en water, het woningbouwplan Dordts Buiten. Het wordt een natuurinclusieve en klimaatadaptieve buurt vol water, bomen en natuur in het hart van Amstelwijck. Om het bouwen van de woningen mogelijk te maken moet de grond bouwrijp gemaakt worden. Dit betekent onder andere dat leidingen en kabels de grond in moeten. Ook moet er een nieuw riool aangelegd worden.

De bouwrijpwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang. De 1e huizen in dit deelgebied zijn verkocht en de bouw hiervan is ingepland. Alle redenen om dit vandaag feestelijk te vieren. De directie van ontwikkelende bouwers Plegt-Vos en Roosdom Tijhuis zullen samen met Wethouder Maarten Burggraaf en alle kopers van het woningplan Dordts Buiten het officiƫle startsein geven.

Meer informatie over het woningbouwplan lees je op www.dordtsbuiten.nl

Laatste nieuws