Nieuwe wijkmanager

20 oktober 2023

Sinds 1 oktober is Marten Meinster de nieuwe wijkmanager van de gemeente Dordrecht in Wielwijk. Hij volgt Jacqueline Gommans op. De wijkmanager werkt samen met partners in de wijk aan de leefbaarheid en veiligheid. Amstelwijck valt onder Wielwijk. Wil je contact met de wijkmanager van jouw wijk? Dat kan per e-mail via M.Meinster@dordrecht.nl of telefonisch (06 18 51 55 86). Voor meer informatie over de wijkmanagers kijk op dordrecht.nl/wijkmanagers.

Vragen?

Met wat voor vragen kan de wijkmanager helpen? In het algemeen gaat dat om vragen over de leefbaarheid in de wijk. Over wonen en samenleven in de wijk. Ervaar je overlast of maak je je zorgen over de veiligheid? Vanaf nu kun je bij Marten terecht.

Alle overige vragen mail je naar amstelwijck@dordrecht.nl.

Melding in het kader van schoon, heel en veilig over het openbaar gebied meld je nog steeds via Fixi.

 

Laatste nieuws