Starthandeling Dordts Buiten

24 oktober 2023

De 1e woningen in Dordts Buiten zijn verkocht. Op woensdag 27 september vond de feestelijke start bouw handeling plaats voor de eerste fase van de duurzame woningen in Dordts Buiten. Ontwikkelaars Roosdom Tijhuis, Plegt-Vos, de gemeente Dordrecht en de toekomstige bewoners kwamen samen om deze mooie mijlpaal te vieren. Op de plaats waar vroeger sportvelden lagen bouwen Plegt-Vos en Roosdom Tijhuis ongeveer 370 duurzame koopwoningen.

Wethouder Maarten Burggraaf heeft, onder het toeziend oog van de toekomstige bewoners, een eerste put geplaatst. Na deze officiƫle starthandeling werd er met elkaar geproost en konden de toekomstige bewoners kennis maken met elkaar. Er zijn nog woningen te koop in deze fase.

Meer informatie over het woningaanbod van Plegt Vos vind je hier: Home | Wonen in Dordts Buiten Amstelwijck | Aanbod Plegt-Vos

Meer informatie over het woningaanbod van Roosdom Tijhuis vind je hier: Project Dordts Buiten fase 2A te DORDRECHT | Roosdom Tijhuis

Laatste nieuws