Tijdelijke boomstammen Oostkilzone

24 oktober 2023

Water is belangrijk onderdeel van het ontwerp van Amstelwijck. We willen dat iedereen daar van kan genieten. Daarom is besloten dat de oevers aan minimaal één zijde openbaar toegankelijk moeten worden. Langs de Oostkil en de Poldersloot komen paden. Deze paden zorgen ook voor een betere verbinding in en om Amstelwijck. Niets heerlijker dan een paar kilometer joggen in de ochtend of een heerlijk ommetje in de avondzon.

Met de bewoners van de Langedaal die uitkijken op de Oostkil en Amstelwijck Park is 2 keer gepraat over de paden. Een wens was om, vooruitlopend op de definitieve inrichting, het gebied af te sluiten. Er komen af en toe ongenode gasten met gemotoriseerd vervoer. De gemeente heeft gehoor gegeven aan deze oproep en tijdelijke boomstammen geplaatst.

Lees hier meer over het ontwerp van de paden.

Laatste nieuws