Graffiti op het geluidsscherm A16

31 oktober 2023

Helaas is er weer graffiti gespoten op het glas van het geluidsscherm A16. Dit gebeurt steeds op dezelfde plek, dichtbij het viaduct van de Simon de Danserweg. Het spuiten van graffiti brengt schade met zich mee. De daders klimmen namelijk omhoog via het gaas. Dit is nu verbogen. Bovenin de plantenbakken ligt een irrigatiesysteem. Hierdoor krijgen de planten water. Dit kan ook beschadigen.

Wat wij doen

Wij laten de graffiti verwijderen. In de week van13 november t/m 19 november 2023 zal dit gebeuren. Verwijderen van de verf moet met zorg en aandacht. We willen niet dat de verfresten in de plantenbakken komen. Door het steeds weg te halen hopen we de daders te ontmoedigen.

In de tussentijd moet er een oplossing bedacht worden om dit in de toekomst te voorkomen. Een oplossing waardoor ze bijvoorbeeld niet meer omhoog kunnen klimmen.

Wat jij kan doen

Zie jij een verdachte situatie? Bel dan meteen de politie via 112. Wanneer er weer graffiti is gespoten of iets kapot gemaakt doe dan een melding via Fixi. Het weghalen van graffiti kost gemeenschapsgeld. Jammer om dit hier aan uit te moeten geven.

 

Laatste nieuws