Overzicht werkzaamheden Van der Steenhovenplein

De werkzaamheden voor de definitieve herinrichting van het Van der Steenhovenplein starten op 22 mei. We verwachten 12 juli klaar te zijn. Hieronder vindt u informatie per straat.

Kruising Refajalaan – Van der Steenhovenplein

We sluiten het fietspad bij de kruising met het Van der Steenhovenplein af. Er komt een omleidingsroute.

Van der Steenhovenplein

Tijdens de werkzaamheden leiden we het verkeer van en naar de Dordtse Hout om via een tijdelijke parallelbaan langs het Van der Steenhovenplein. De parkeerplaatsen aan het Van der Steenhovenplein zijn tijdens de werkzaamheden niet beschikbaar. Ook parkeren op de voormalige keerlus is niet mogelijk. We vragen u om uw auto voor woensdag 22 mei te verplaatsen. Op 10 juni zijn de parkeerplaatsen aan het Van der Steenhovenplein weer beschikbaar. De keerlus is dan vanwege de omleidingsroute nog niet beschikbaar voor parkeren.

Mariken Jansdochterhof

We sluiten het Mariken Jansdochterhof helemaal af. Dit doen we van maandag 10 juni 6:00 uur tot dinsdag 11 juni 17:00 uur. Als u uw auto in deze periode wilt gebruiken, raden we aan om deze vóór 10 juni te verplaatsen.

Frederika Meyboomhof

We sluiten de Frederika Meyboomhof op donderdag 27 juni van 6:00 uur tot 17:00 uur helemaal af. Als u uw auto op deze dag wilt gebruiken, verplaats dan uw auto voor 27 juni.

Dordtse Hout/Reeweg Zuid

Bewoners van de Dordtse Hout maken van donderdag 30 mei tot en met woensdag 10 juli gebruik van de tijdelijke parallelbaan langs het Van der Steenhovenplein. Op 11 en 12 juli vervangen we het straatwerk vlakbij de brug over de Oostkil. Deze dagen is er geen verkeer mogelijk over het Van der Steenhovenplein. Verkeer wordt omgeleid via het Houtenend naar de Reeweg Zuid.