Werkzaamheden De Oosterweg en Van der Steenhovenplein

24 februari 2023

In opdracht van energie- en afvalbedrijf HVC werkt aannemer Nijkamp van maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 maart op de Van der Steenhovenplein / De Oosterweg aan het warmtenet Dordrecht.

Om Amstelwijck straks aan te kunnen sluiten op het warmtenet Dordrecht voert HVC nu alvast voorbereidende werkzaamheden uit op het Van der Steenhovenplein. Deze werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd om zo de bereikbaarheid van de woningen in de Dordtse Hout en Amstelwijck te garanderen.

Korte verkeersomleiding
Tijdens de werkzaamheden geldt er een korte omleiding voor het verkeer. Op de plattegrond staan de fases en verkeersmaatregelen weergegeven. Werkt de aannemer in Fase 1, dan wordt het verkeer omgeleid via Fase 2. Wordt er gewerkt in Fase 2, dan rijdt het verkeer via Fase 1. Tijdelijke verkeerslichten zorgen daarbij voor een veilige doorstroming.

> Lees de brief van HVC over de werkzaamheden

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met HVC: warmtenetdordrecht@hvcgroep.nl.

Laatste nieuws