Reeweg-Zuid tijdelijk afgesloten

2 september 2023

In opdracht van energie- en afvalbedrijf HVC werkt aannemer Van den Heuvel van maandag 4 september tot en met uiterlijk vrijdag 15 september 2023 op de hoek van Reeweg-Zuid en de M.H. Trompweg. Het betreft werk aan het warmtenet. Daarbij passeren ze ook de Reeweg-Zuid. Door dit werk is de weg ter hoogte van de kruising met de M.H. Trompweg tijdelijk afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer.

Waarom?

Om de nieuwbouwwoningen van Amstelwijck aan te sluiten op het bestaande warmtenet, legt de aannemer nieuwe leidingen aan vanaf Wielwijk (Witte de Withstraat) naar Amstelwijck (Van der Steenhovenplein).

Omleiding

Er geldt een verkeersomleiding via 1 van de onderstaande routes (zie de plattegrond). Deze staat ook ter plekke met borden aangegeven.

  • Route 1: M.H. Trompweg – Admiraal de Ruyterweg – Van Spilbergenstraat – Van Kinsbergenstraat – Abel Tasmanstraat – Zuidendijk à Smitsweg – Reeweg-Zuid
  • Route 2: Laan van London – Laan van Europa – Laan van Kopenhagen – Kilweg – Smitsweg -Reeweg-Zuid

Voor voetgangers en fietsers blijft de Reeweg-Zuid bereikbaar via een korte omleiding ter plaatse van de werklocatie.

Vragen?

Meer informatie lees je hier: Werkzaamheden Reeweg-Zuid | HVC Groep. Vragen over de werkzaamheden stuur je naar warmtenetdordrecht@hvcgroep.nl.

De bewoners en bedrijven aan de Reeweg-Zuid hebben een brief gekregen.

Laatste nieuws