Nieuwbouwavond Amstelwijck Park 23 januari

18 januari 2024

Er wordt al volop gebouwd in Amstelwijck Park. De eerste bewoners wonen er al. In de woonwijk, die aanvoelt als een park, komt een gevarieerd aanbod aan huizen. Zo komen er vrijstaande villa’s, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. De ontwikkeling van Amstelwijck Park maakt onderdeel uit van de totale ontwikkeling van het gebied Amstelwijck in Dordrecht. Het project wordt in verschillende fases in de verkoop gebracht en gebouwd.

Op 23 januari 2024 organiseert ING Dordrecht in samenwerking met ABB bouwgroep uit Sliedrecht een Nieuwbouwavond. Deze avond is in het ING huis Dordrecht.

Vanaf 19:00 tot 21:00 uur kunnen bezoekers zich volledig laten informeren over het nieuwbouwprojecten Amstelwijck Park in Dordrecht. Naast de woonadviseurs zijn ook de ontwikkelaar, makelaars, notaris en gemeente aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Nieuwbouwwoningen Amstelwijk Park Dordrecht

Wonen in Amstelwijck Park betekent alles om de hoek. Zo staat u binnen 10 minuten in de levendige, historische binnenstad, maar kunt u ook dichtbij de rust opzoeken van het Nationale Park de Biesbosch. Er zijn in Amstelwijck Park verschillende fases gebouwd en opgeleverd. De bouw van de volgende fase, fase 4c1 eengezinshuizen, start op 23 januari 2024. Dit is niet de laatste fase die gebouwd wordt, kom dus tijdens de informatieavond langs en informeer naar het beschikbare aanbod.

Over Amstelwijck

Er worden in Amstelwijck ongeveer 800 woningen gebouwd. Uitgangspunt is om dit te doen met oog voor natuur en milieu. Zo wordt 40% van het beschikbare oppervlak gereserveerd voor water en groen. Amstelwijck biedt op deze manier niet alleen ruimte aan mensen, maar ook aan dieren, planten, bomen en water.

Meer informatie over de Nieuwbouwavond: klik hier.

Laatste nieuws